Αποστολές

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Ο μέγιστος χρόνος παράδοσης των παραγγελιών που αποστέλλονται από την εταιρία μας είναι δύο εργάσιμες μέρες. Οι αποστολές πραγματοποιούνται με την ACS COURIER ή ELTA COURIER πανελλαδικά. Στις δυσπρόσιτες περιοχές η παραλαβή των αποστολών γίνεται από το κοντινότερο κατάστημα της ACS ή ELTA Courier. Η TradeToner® θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να παραμείνει συνεπής στους παραπάνω αναφερόμενους χρόνους παράδοσης. Ωστόσο, η εταιρεία μας δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για περιπτώσεις καθυστερημένης παράδοσης ή για την απώλεια ενός δέματος, που προκλήθηκε από την εταιρία Courier ή από τον παραλήπτη ή εξαιτίας κάποιου απρόβλεπτου γεγονότος αλλά και πάλι παραμένει στην διάθεσή σας για την επίλυση του οιουδήποτε ζητήματος μπορεί να προκύψει.


• To κόστος αποστολής ορίζεται σε 3 € και μπορεί να παραμετροποιηθεί (αναλόγως του μεγέθους της συσκευασίας των τεμαχίων ).

• Δυνατότητα Αντικαταβολής με κόστος 2,5€.

• Αποστολές Πανελλήνια σε 24 ώρες απο την παραγγελία. Η παραλαβή των αποστολών γίνεται σε 1 - 2 ημέρες εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές.

• Στις δυσπρόσιτες περιοχές η παραλαβή των αποστολών γίνεται από το κοντινότερο κατάστημα της ACS Courier.